Connect with us
facebook
instagram
pinterest
TRELORA Environmental Branding - dfine branding
4683
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4683,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

TRELORA Environmental Branding

Client

TRELORA

Category
Environmental Branding
About This Project

TRELORA is a Denver-based nontraditional real estate company with a mission to disrupt the residential real estate industry by providing better service to homebuyers and sellers for a flat fee, saving consumers thousands of dollars per transaction.

After three years in their historic downtown Denver office building, TRELORA expanded their corporate office, doubling their square footage during a complete renovation. TRELORA requested environmental brand design for their new office space that would convey both the sleek, modern side of their cutting-edge business disruption and the warm, comforting side of their customer attention.

dfine Branding designed and delivered environmental branding with an office design that embodied the client’s desired “Apple store-meets-Restoration Hardware” look and feel. We wrote the messaging, created the concepts, sourced the materials, and designed, produced and installed the final pieces.

The entryway features mixed media tile walls comprised of acrylic signs and panels of preserved moss, wood and aluminum, as well as vinyl-wrapped and acrylic-mounted corrugated metal “banners.” Inspirational quotes and brand messages are strategically placed throughout employee work areas, while the bathrooms feature custom bathroom humor and brand messaging wallpaper wraps. We also sourced, produced and installed custom PMS color-matched braille restroom signs.

Each of TRELORA’s six basement conference rooms is themed after a different Denver landmark, and features frosted glass privacy strips with reversed cutouts that identify the room. They also include vinyl floor-to-ceiling wall murals of modern local photography juxtaposed with custom-framed historic photos and museum-style factual placards. The employee lounge features frosted glass privacy doors and a three-material custom-built message board framed in reclaimed barn wood from Parker, Colo.